Arken Hotel & Art Garden Spa lyfter servicenivån


Fler och fler tränar när man är på spa, och olika hälsoalternativ blir allt vanligare. 
Detta märker Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg, och har nu bestämt sig för att leverera än högre service. 

Längst ute på klipporna i Göteborgs hamn ligger erkända spa:et som lockar företag och privatpersoner året om för att mötas och sänka stressnivån. En oas av njutning och avkoppling som ger en förstklassig paus i vardagen skriver hotellet inom Lotus Hotel Group på sin hemsida. 

Vad hotellet märkt tydligt senaste åren är att allt fler gäster vill träna och att hälsoalternativ blir mer och mer populärt berättar Patrik Elm som bland annat ansvarar för servicen på det omåttligt populära hotellet. 

På Arken Hotel & Art Garden Spa finns där sedan många år ett fullskaligt, stort och påkostat gym. Fler och fler nyttjar det under sin vistelse. Allt för att göra spa-besöket än mer efterlängtat. 

Hotellet märker att många gäster bli överraskade över att hotellet har så fint och gym och beklagar sig över att de inte tagit med träningskläder. 

Nu agerar Arken Hotel & Art Garden Spa. De kommer från och med maj månad erbjuda alla gäster att kunna hyra eller köpa Gympaks gympapåse innehållande skor, shorts, t-shirt, sport-bh och strumpor via receptionen, eller förbokning. Allt för att öka servicen och skapa en än bättre upplevelse. 

– För vår del handlar det om att skapa oförglömliga upplevelser och service i världsklass. Detta är ett av flertalet initiativ vi tar. 

Patrik Elm, Receptionschef/Frontdesk Manager på Arken Hotel & Art Garden Spa